Uw reis

Wij varen geen vaste route en het is dan ook niet te voorspellen waar en wanneer u precies aan boord kunt komen. Wij stemmen dat van te voren met u af. Ons vaargebied is Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Uw auto kan niet aan boord komen, dus u moet met het openbaar vervoer komen of u door ieimand laten brengen. Wij helpen u uiteraard met het vinden van ons schip. Heel veel stations liggen vlak aan het water en wij kunnen op veel plekken aanleggen. Onze kinderen gaan iedere week naar het internaat in Zwolle. Normaal gesproken halen we ze op vrijdag op en brengen we ze op zondag of maandag weg. Indien de mogelijkheid zich voordoet, kunt u natuurlijk met ons mee terugrijden.

U slaapt in uw eigen woning voorop het schip. Er is slaapplaats voor maximaal 4 personen, er is een tweepersoonsbed en een slaapbank voor twee personen. U heeft de beschikking over een eigen keuken, douche, en toilet. Kinderen zijn  van harte welkom, er is ook een campingbedje. Verblijf kost 125 euro voor één persoon, per dag, 225 euro euro voor twee personen, per dag. Hiervoor krijgt u ook drie maaltijden, koffie en thee. De ontbijtkast is goed gevuld. Als wij een voor u handige kant oprijden kunt u uiteraard gratis met ons meerijden.

Toegang tot internet is beschikbaar in overleg.

Meevaren? Stuur dan een bericht via ons contactformulier. Al vele gasten gingen u voor!